Om Pirayaswim

Pirayafamilien vår fortsetter å vokse

Pirayafamilien

Vår historie

Pirayaswim Svømmeskole ble startet opp i 2015 av Luc Kaboneza og Anne Mette Halle som en givende hobby for egne barn og venner. Anne Mette har lang erfaring som tidligere svømmer og over 20 år som svømmeinstruktør i Norge og Australia og har laget svømmeskolens kurskonsept.  Siden oppstarten har svømmeskolen vokst til flere bassenger, flere dager i uken og vi har utdannet mange dyktige instruktører. 

Svømmeskolen er bygget opp etter australske prinsipper, og vi er medlem i det australske svømmeforbundet, det engelske svømmeforbundet og World Wide Swim School. 

 

Svømmeskolen vår

Vi er veldig stolte av svømmeskolen vår! 

Vi har som formål å tilby effektiv svømmeundervisning med høy kvalitet og fokus på hvert enkelt barn. Vi ønsker at barn lærer å svømme tidlig, og tilbyr kurs for barn fra de har fylt 3 år.

Kursopplegget vårt er tilpasset barna, og at barna lærer i ulikt tempo og har ulike forutsetninger. Hvert barn er unikt og vår oppgave er å spre vannglede og lære bort mest mulig ferdigheter i vannet.  Vi har ulike nivåer innenfor de ulike aldersgruppene. Programmene og nivåinndelingen er laget av oss basert på det vi erfaringsmessig mener barna får mest utbytte av på veien mot å lære å svømme.  

pirayaswim
instruktører

Våre instruktører

Vi er utrolig stolte av instruktørene våre!

Vi er en livlig og engasjert gjeng, som motiverer og utfordrer barna. Svømmekursene skal være spennende, forutsigbare og lærerike.

Instruktørene som jobber hos oss er:

Saaru, Anna, Romela, Jatha, Shobi, Abee, Anu, Mathurica, Nilac, Laila og Sara

Velkommen til Pirayafamilien

Vi gleder oss til å se dere i svømmehallen

anne mette